21 mei 2013
Verenigde Staten
a
A
Opertation Rebuild Moore
Na gisteren scheen vandaag de zon met af en toe een regenbui. School heeft besloten dat er geen lessen meer worden gegeven dus had ik officieel nu vakantie. Gelukkig hoefde ik mijn klasgenoten niet hals over kop gedag te zeggen want vrijdag is een terugkom dag waarbij het normaal gesproken de laatste dag zou moeten zijn.
Loni en ik gingen lopend naar 4th street, zo’n kilometer verder op. Wat we daar aantroffen was een complete spoor van vernielingen. Het geliefde Memorial Park was compleet weggevaagd en alle huizen die hieraan grensden waren met de floor plat gesmeten.
Loni en ik konden mensen helpen door dierbare spullen in de pakken in dozen, wat er nog van over was dan. We hebben zeg maar de hele middag opgeruimd en rond 4 uur begon het te regenen.
Samen besloten we om naar de kerk te lopen in de stromende regen, totdat we Christel tegen kwamen met een collega van haar. Mocht het dan wel niet zijn dat Christel bij de politie werk. Christel bood ons een lift aan en nu kan ik ook een keer zeggen dat ik in een Amerikaanse politieauto ben geweest. Hahah wel met een goed afloop natuurlijk maar was is dat smal en krap achterin die auto. Medelijden met alle boefjes van Amerika.
De humor zit er nog in dus dat betekend dat het goed met me gaat.